Mest sålda produkter

Köpvillkor

Priser

Alla priser visas i svenska kronor och inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vi har ingen gräns för minsta ordervärde.

Leveranser

Normalt får du din leverans en vecka efter att vi fått ordern. Om beställlningen får plats levereras den direkt i din brevlåda. Annars går det bra att hämta den på Postens serviceställe. Vi tillämpar enhetsfrakt på 19 kr. Handlar du för 400 kr eller mer så får du fri frakt.
Vid outlösta paket debiteras kunden 150:-.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Förpacka den oanvända varan likvärdigt med hur den skickades och returnera senast 14 dagar efter att du fått din beställning till:

Piece of Soul
Nya Rössjövägen 148
266 97 Hjärnarp
 

Du får tillbaka pengarna senast 14 dagar från det att vi mottog varan. Återbetalning gäller endast varans kostnad, ej portot. Kunden står själv för returfrakten.

Gäller det en reklamation så kontakta oss på info@pieceofsoul.se innan du skickar tillbaka varan. Är skadan självförvållad räknas det inte som en reklamation.

Betalning med Payson

Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

När du godkänner ordern förbinder du dig att betala den.
Företaget har F-skattsedel.
 

Marknadsföring

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår marknadsföring. Uppgifterna lämnas inte ut till annan part. 

 

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna enkelt:

Frakt

Enhetsfrakt på 19 kr. Handla för 400 kr eller mer så får du fri frakt!

Betalsätt

Betala med faktura eller via Payson med Mastercard, Visa, ditt Paysonkonto eller Internetbank.